SON DAKİKA
Hava Durumu

Deprem fırsatçılığına geçit yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, deprem sonrası fırsatçılara geçit vermemek üzere tedbirini aldı. 2 günde özellikle yardım malzemesi satışı yapılan iş yerlerine denetim gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü İnegöl genelinde herhangi bir aykırılığın tespit edilmediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Deprem fırsatçılığına geçit yok

Her alanda halkın huzuru, güvenliği ve refahı için yoğun mesai harcayan İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, deprem sürecinde fahiş fiyat ve fırsatçılık yapanlara karşı ciddi bir mücadele başlattı. Denetimlerini sürdüren ekipler, 06-07 Şubat tarihlerinde ilçe genelinde sıkı bir denetim atağı gerçekleştirdi.

ZABITADAN DUYARLI ESNAFA TEŞEKKÜR

Denetimlere ilişkin Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fahiş fiyat ve etiket denetimlerimiz devam ediyor. İlçemiz genelinde Zabıta Müdürlüğümüz tarafından fahiş fiyat ve etiket denetimi yapılmaktadır. 06-07 Şubat 2023 tarihinde yaptığımız denetimlerde özellikle deprem sürecinde halkımızın sıklıkla ihtiyaç duyduğu gıda ve kıyafet, elektrik eşyası gibi ürün satışlarına yönelik birçok sektörde denetimler yapılmıştır. Bu kapsamda market, hediyelik eşya satışı yapılan işyerleri ile milyoncu, medikal gibi çeşitli iş kollarında denetimler yapılmış, bu denetimlerde fahiş fiyat, etiket, işyeri açma ve çalışma ruhsatı ve benzeri konularda denetimler gerçekleştirilmiştir. İlçemiz genelinde yapılan denetimlerde herhangi bir aykırılık tespit edilmediğini belirtir, duyarlı İnegöl esnafımıza teşekkür ederiz. Denetimlerimiz devam etmektedir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.