SON DAKİKA
Hava Durumu

‘İsrafa Karşı’nın konuğu BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir

Mehmet Çetinkaya, Türkiye genelinde geniş bir izleyici kitlesi bulunan Line Tv kanalında farklı bir içerikle ekranlara konuk oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2022 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2022 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
‘İsrafa Karşı’nın konuğu BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir

Bursa'dan dikkat çekici içerikleriyle 16 yıldır karasal ve uydu yayınına devam eden Line TV’de yayımlanan ‘İsrafa Karşı’ gündem oluşturan konularıyla izleyici karşısına çıkıyor.

Her hafta farklı içerikle hazırlanan ‘İsrafa Karşı’, program yapımcısı Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara taşınıyor.

Kayıp ve israf günden güne artarak devam ederken her açıdan 'İsraf' vurgusunun yapıldığı programa ilişkin bilgi veren Mehmet Çetinkaya, farkındalık oluşturmaya aracılık edeceklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HER ÇARŞAMBA İSRAF FARKINDALIĞI...

Programın temel hedefinin günümüzde yaşanan kayıp ve israfı en aza indirmek olduğunu ifade eden Çetinkaya, "İsraf denildiğinde yalnızca gıda israfı akıllara geliyor. Oysa ‘İsrafa Karşı’da biz her yönden israf konusunu ele alıyoruz. Yerel yönetimlerde, basında, sporda, sağlıkta, eğitimde, tarımda, suda, inşaatta, zaman da, enerjide, ulaşımda, müzikte ve dini konulardaki israfı değerlendiriyoruz. İsraf yalnızca fertlerin değil, toplumların çöküşünün de başlıca etkenlerinden. Arzu ve isteklerimiz sınırsız ancak yaşadığımız dünyada kaynaklarımız sınırlı. Biz de yaşamdaki israfı gözler önüne sermek için her çarşamba akşamı Line TV aracılığıyla sizlere konuk oluyoruz. Gelin bu heyecanımıza siz de ortak olun" dedi.

KONUK BTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ARİF KARADEMİR

Mehmet Çetinkaya’nın bu haftaki konuğu Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, bugün saat 20.00’de Line TV ekranlarında, ’Eğitimde İsraf', Teknopark Projesi ve ‘Sanayiyle İş Birliği’ konuları üzerine deneyim ve görüşlerini paylaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.