SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerel Vizyon 2023’e damga vuracak

Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla 2020 yılından beri ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’ bu sene ekranlara yine damgasını vuracak.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Yerel Vizyon 2023’e damga vuracak

Türkiye’ye genelinde yaptığı yayınlarla geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Line TV’de yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ deneyimli ve ödüllü gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla 2023 yılında yeniden izleyiciyle buluşuyor.

Siyasetten, kültür sanata, ekonomiden sağlığa kadar pek çok konunun ele alındığı ‘Yerel Vizyon’ Bursa’nın nabzını tutmaya devam ediyor.

2020 yılında seyircisiyle ilk kez buluştuğu programda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuk alındığı ‘Yerel Vizyon’da bu yıl da gelenek bozulmadı. Her çarşamba saat 20.00’de ekranlara gelecek programın ilk konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olacak.

Line TV’de bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek Yerel Vizyon’da; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyaretinden Hanlar Bölgesi projesine, Başkan Aktaş’ın Su Verimliliği Seferberliği kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hanımı Emine Erdoğan’ın elinden aldığı ödülden trafik yönetim sistemine kadar pek çok konu ayrıntısıyla ele alınırken 2022 yılı Bursa Büyükşehir Belediyesi açısından değerlendirilip yeni yılın yeni projeleri konuşulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.