SON DAKİKA
Hava Durumu

İnananlar ile devam edeceğiz

Gençlik Geliştirme Proje Sorumluluğu görevine getirilen Faruk Korkmaz Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleşen tören ile sözleşmesini imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2022 23:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2022 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
İnananlar ile devam edeceğiz

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleşen törenine Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, İkinci Başkan Sinan Topuk, yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Zahit Yanar, Selim Yolgeçen, Sportif Direktör İsmail Ertekin ile birlikte altyapı antrenörleri katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Ömer Furkan Banaz şunları aktardı: "Değerli Bursasporlular hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bugün burada olmamızın sebebi Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Faruk Korkmaz hocamız ile uzun vadeli plan sonucu bir araya gelmemizi imza ile taçlandırmaktır.

Altyapımız dünya çapında bir üne sahipken mevcut oyuncularımızdan maksimum verim almak, aidiyet duygularını ve sadakatlerini en yüksek noktaya taşımak adına; kısa, orta ve uzun vade planları ortayı koyup hayata geçirmek başlıca görevimizdir. Bu bağlamda Faruk Korkmaz hocamız ile gerekli istişareleri yaptık, hocamızın ve daha önce görev almış bütün hocalarımızın başarıları ortadadır. Bu başarıyı A takıma taşımak ve entegrasyonu üst düzey verimde hayata geçirebilmek adına bugün buradayız.

Bizler yöneticiyiz burada kalıcı değiliz ama; mevcut plana sadık kalınırsa kendi yaş gruplarında sayısız başarılara imza atmış oyuncularımız A takıma geldiklerinde başarılarını devam ettirebilmeliler. Bu sebep ile kişilerden ve olaylardan etkilenmeyen kendi kendini yöneten bir sistem ortaya koymak bizlerin başlıca görevidir. Altyapıda hayata geçirdiğimiz bu yapıyı ise rol model olarak A takıma Sportif direktörümüz İsmail Ertekin hocamız ile birlikte entegre edeceğiz. Kaybettiklerimize  değil, Kazandıklarımıza ve kazanacaklarımıza  odaklanıp, yolumuza İNANANLAR İLE DEVAM EDECEĞİZ.

Elbet bu günler geçecek, düştüğümüz yerden kalkmasını biliyoruz. Mevcut sıkıntılar üstümüze dağ gibi çöksede inandıklarımızdan ve yolumuzdan ben ve yönetim kurulumuz olarak asla vazgeçmeyeceğiz, pes etmeyeceğiz. En kötü gün bugün ise bugün de armasıyla, rengiyle, adıyla, başarılarıyla Bursaspor.

Değerli Bursasporlular yıllardan beri duymak istenilen ama görüyoruz ki kabullenilmek istemenmeyen tablo ortada. Geliri ile gideri ile her şeyi şeffaf bir şekilde karşınıza koyduk hatta daha evvelinde de aday olmak isteyen varsa buyursun dedik. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Personelimiz ve yönetim kurulumuz gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor, huzurlarınızda hepsine teşekkür ederiyorum. Düştüğümüz yerden ancak hep birlikte el ele vererek özümüze dönerek kalkabiliriz. Bursaspor bu ayaklanmayı daha önce yaptı ve inanıyoruz ki bir daha yapacaktır. Bursaspor’un çok paraya ihtiyacı var ama bizim için paradan değerli olan birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.

Biz taraftarımızdan çok bir şey istemiyoruz, formalarımıza, kombinelerimize ilgi göstersinler ve en önemlisi maça gelerek başarıya inanan bu ekibe destek olsunlar. Bursaspor sizinle daha güçlü olacaktır. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor başarılı günler diliyorum. dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.