SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükerşen’den anneler günü mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 16:47
Kaynak: İGF Haber
Büyükerşen’den anneler günü mesajı

ESKİŞEHİR (İGFA) - Başkan Büyükerşen mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa rağmen fedakârca çalışan, karşılıksız sevginin, sonsuz fedakârlığın ve merhametin timsali olan annelerimiz başımızın tacı, en kıymetli varlıklarımızdır.

Hayatın tüm dertlerini ve tasalarını yüreğinde taşıyan, o dert ve tasalardan kocaman bir sevgi yoğurarak insanlığa sunan dünyanın tüm annelerine selam olsun. Yaşadığımız acılara, gözyaşlarına rağmen geleceğe hala umutla bakıyorsak bunu sağlayanlar annelerdir. Anne yürektir, sevgidir, vicdandır. Cesarettir, sadakat ve fedakârlıktır.

Huzurun, barışın, kardeşliğin ve sükûnetin hâkim olduğu bir toplumun temelleri annelerimizin yetiştireceği dürüst ve eğitimli çocuklarımız ile sağlanacaktır.  Unutmayalım ki; bir anne dünyayı değiştirebilir.

Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımızın, Atatürk’e, onun kurduğu Cumhuriyet’e ve değerlerine bağlı nesiller yetiştireceğinden asla şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete uğurladığımız annelerimize Allah’tan rahmet, kelimelerin anlamını ve kutsallığını anlatmaya yetmeyeceği başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere hepimizde ödenmez hakları bulunan, ülkemize baharı getirecek olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.