SON DAKİKA
Hava Durumu

Malatya'dan 'buzlanma' uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, özellikle yağışların görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 10:15
Kaynak: İGF Haber
Malatya'dan 'buzlanma' uyarısı

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçeler ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının hayata olumsuz etkilememesi için, karla mücadele çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

Malatya’ya ilk karın düşmesi ile birlikte ilçelerde ve kırsal mahallelerde çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya merkezde bulunan ana caddelerde ise buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Özellikle trafik akışının yoğun olarak görüldüğü ana akslarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar yapılıyor.

Ergenekon köprüsü ve Anayurt Bulvarı başta olmak üzere buzlanmanın görüldüğü caddelerde tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, gece ve sabah saatlerinde yer yer cadde ve sokaklarda buzlanmaların oluştuğu belirtilerek araç sahiplerinin gerekli tedbirleri almaları istendi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.