SON DAKİKA
Hava Durumu

Muğla'da yollar buzlanmaya karşı tuzlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi,hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle araç sürücülerini yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara dikkatli olması konusunda uyarıda bulunurken yüksek kesimlerde bulunan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon döküm çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2023 00:15
Kaynak: İGF Haber
Muğla'da yollar buzlanmaya karşı tuzlanıyor

MUĞLA (İGFA) -Muğla Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara karşı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kazaların önüne geçmek için sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunurken yollarda tuzlama ve solüsyon dökümü gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda ekipler Menteşe ilçesi Yılanlı- Göktepe grup yolu, Menteşe ilçesi çevre yolu, Dirgeme yolu ve Köyceğiz ilçesi Otmanlar Mahallesindeolası kazaların önüne geçmek için tuzlama ve solüsyon dökümü gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada araç sürücülerinin özellikle yüksek kesimlerde buzlanma olayı yaşanabilecek yollarda dikkatli olmaları istenirken sorumlulukları altındaki yollarda tuzlama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.