SON DAKİKA
Hava Durumu

Resul Dindar rüzgarı hız Kesmiyor

Yaz konserleri kapsamında geçtiğimiz haftasonu önce Giresun / Dereli Kümbet Festivalinde sahne alan sanatçı, sel felaketinden etkilenen ve uzun zamandır festival etkinlikleri gerçekleşemeyen bölge insanına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2022 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2022 17:53
Kaynak: İGF Haber
Resul Dindar rüzgarı hız Kesmiyor

GİRESUN (İGFA) - Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nun katkılarıyla gecede teşekkür plaketi için sahneye çıkan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Resul Dindar’a “Giresun’un bütün ilçelerinde güzel konserler verdiniz, artık sıra Giresun merkezde, büyük bir meydan konseriyle sizleri ağırlamak isteriz” diyerek yeni bir konser davetinde bulundu.

Aynı zamanda gecede bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da İstanbul’a döndüğünde birlikte festival planlayacakları sözünü verdi.

Giresun konseri ardından durmadan yoluna devam eden sanatçı sıradaki konseri için Antalya / Manavgat Selge Beach’e geçti.

Yurtdışından da birçok misafirin yer aldığı ve otelin bu konser için de özellikle full olduğu bilgisi verildi.

Gurbetten gelen yerli yabancı tüm müşterilere iki saati aşkın sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşatan Resul Dindar, Aşık Veysel’den, Mahsuni Şerif’e, Türk Sanat müziğinden, hareketli ve Slow Karadeniz türkülerine kadar geniş bir repertuar sunan sanatçı gece sonunda “bi daha” istekleriyle büyük beğeni topladı.

Dindar'ın konserlerine; Trabzon / Marmara Adası / Rize / Ordu / Samsun rotalarıyla devam edeceği, yazı dolu dolu sahnelerle geçireceği öğrenildi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.