SON DAKİKA
Hava Durumu

Sosyal medyadan çağırdığı gençlerle buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gün boyu çeşitli etkinliklere sahne olan Ganita’da gençlerle buluştu. Sosyal medyadan gençleri çay içmeye davet eden Başkan Zorluoğlu, “Gençlerimizin değerlendirmeleri ve eleştirileri bizler için çok kıymetli” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 10:32
Kaynak: İGF Haber
Sosyal medyadan çağırdığı gençlerle buluştu

TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, gençleri Ganita’da çay içmeye davet etti. Paylaşımı gören ve çoğu üniversite öğrencisi olan gençler davete yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zorluoğlu’nun Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projelerle ilgili açıklamalarda bulunduğu programda keyifli anlar yaşandı.

GENÇLERİN DÜŞÜNCELERİ ÇOK KIYMETLİ 

Gençlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Gençlerimizin fikirlerine her zaman çok önem veriyorum. Sık sık gençlerle bir araya gelerek çalışmalarımız ve şehir hakkındaki düşüncelerini öğrenmekten mutluluk duyuyorum. Projelerimizle ilgili gençlerimizin ufku bizlere de yön veriyor. Gençlerin değerlendirmeleri ve eleştirileri bizler için hakikaten çok kıymetli” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER  

Trabzon’da yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getiren ve teşekkür eden gençler, merak ettikleri konularla ilgili Başkan Zorluoğlu’na sorular yöneltti. Soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Zorluoğlu ile gençler arasındaki diyaloglar güldürdü. 

ETKİNLİKLER YAZ BOYUNCA SÜRECEK

Öte yandan yaz boyunca Ganita’da çok çeşitli etkinlikler ve konserler olacağını da müjdeleyen Başkan Zorluoğlu, yeniden buluşmak temennisiyle gençlerle vedalaştı.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.