SON DAKİKA
Hava Durumu

Bilecik Bozüyük’te geri dönüşüm deposunda yangın

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir geri dönüşüm tesisi depo alanında çıkan yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında bir işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi 822 Sokak’ta faaliyet gösteren bir Geri Dönüşüm Tesisinin kağıt atıklarının bulunduğu alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek korku ve paniğe neden oldu. Olay yerine

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Bilecik Bozüyük’te geri dönüşüm deposunda yangın

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir geri dönüşüm tesisi depo alanında çıkan yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında bir işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi 822 Sokak’ta faaliyet gösteren bir Geri Dönüşüm Tesisinin kağıt atıklarının bulunduğu alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek korku ve paniğe neden oldu.

Olay yerine çağrılan Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin olaya hızlı müdahalesi ile yangın, tesis binasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Yanan kâğıtların yoğun bir duman oluşturduğu olayda yoğun dumandan etkilenen bir işçi, 112 Acil Servis tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Yangın sonrasında ekipler uzun süre soğutma çalışması yaparken yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak geniş çaplı bir araştırma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.