SON DAKİKA
Hava Durumu

Emin Balkan: “Siyaset BAL-GÖÇ’te olmayacak”

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan, seçim ziyaretlerine devam ederken, siyasetin BAL-GÖÇ’ün içerisinde olmayacağına vurgu yapıyor. BURSA (İGFA) – Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan ve ekibi, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Görükle Şubesi 

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Emin Balkan: “Siyaset BAL-GÖÇ’te olmayacak”

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan, seçim ziyaretlerine devam ederken, siyasetin BAL-GÖÇ’ün içerisinde olmayacağına vurgu yapıyor.

BURSA (İGFA) – Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Başkan Adayı Prof. Dr. Emin Balkan ve ekibi, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Görükle Şubesi  ve Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Emin Balkan, ekibi ile birlikte Demirtaş Dumlupınar mahallesine gerçekleştirdikleri ziyarette, muhtar Emin Topaloğlu ve Demirtaş sakini vatandaşlar ile camianın soruları üzerine, beklentileri ve yeni dönemde yapılması hedeflenen projeleri paylaştı.

Camianın talepleri ve hedefleri üzerine Dernek Başkanı Nazif Cesur ile görüşen Balkan,  Cesur ve ekibine, Mahalle Muhtarı Emin Toplaoğlu’na ve sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

Siyasetin BAL-GÖÇ’ün içinde olmayacağını ifade eden Balkan, BAL-GÖÇ’ün partiler üstü olacağını bir kez daha vurguladı.  “Bursa’da nüfusun yarıdan fazlası Balkan göçmeniyse biz tek bir parti de olamayız” diyen Balkan, “Her partide bizim kardeşimiz olsun, her partiden milletvekilimiz, belediye başkanımız, meclis üyemiz de olsun. Ama bu çatının altında partizanlık yapmasınlar. Ben herhangi bir partinin yamacında olmayacağım, görevimi partizanlık olarak yapmayacağım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.