SON DAKİKA
Hava Durumu

Filografi yaparak üniversite sınavına hazırlanıyor

Günümüzde oldukça yaygınlaşan ve birçok ev ve iş yerinde duvarlarımızı, masalarımızı süsleyen filografi sanatı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) ile Kocaeli’nde de oldukça gelişti. KOCAELİ (İGFA)- Meslek eğitimlerinin yanı sıra birbirinden önemli sanat eğitimleri ile de adından söz ettiren KO-MEK, filografi kursları ile kursiyerlerinin hem eşsiz bir sanat öğrenmelerini sağlıyor hem de

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Filografi yaparak üniversite sınavına hazırlanıyor

Günümüzde oldukça yaygınlaşan ve birçok ev ve iş yerinde duvarlarımızı, masalarımızı süsleyen filografi sanatı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) ile Kocaeli’nde de oldukça gelişti.

KOCAELİ (İGFA)- Meslek eğitimlerinin yanı sıra birbirinden önemli sanat eğitimleri ile de adından söz ettiren KO-MEK, filografi kursları ile kursiyerlerinin hem eşsiz bir sanat öğrenmelerini sağlıyor hem de bu süre zarfında filografi yaparak yeni bir hobi kazanmış oluyorlar. 12 ilçede 43 kurs merkezinde eğitimlerine devam eden KO-MEK şimdiye kadar toplamda 1322 kursiyere eğitim verdi. Aktif 90 filografi kursiyerinin bulunduğu KO-MEK’te eğitimler aile ortamı sıcaklığında pandemi koşullarına uygun sağlıklı bir ortamda devam ediyor. Emeklerini dekoratif bir obje ile buluşturarak muhteşem eserler ortaya koyabilirler. Kimi kursiyer yeni hobi edinmek için KO-MEK’i tercih ederken, kimi kursiyerde Selen Gülay gibi üniversite sınav stresini atmak için KO-MEK ailesine katılıyor.

Acısu KO-MEK Kurs Merkezi Filografi branşında eğitimlere katılan kursiyerler aile ortamında günlük stresten uzak çekiç ve çivi sesiyle birbirinden güzel eserler meydana getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Acısu KO-MEK kurs merkezinde filografi eğitimi alan ve aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanan Selen Gülay, “Üniversite hazırlık öğrencisiyim. Filografi ile ilk kez KO-MEK’te tanıştım. Buraya gelerek sınav stresini çivi çakarak gideriyorum. Filografi sanatı ilgimi çekti. Şu anda yeniyim ürünlerimi kendim için yapıyorum ama belli bir zaman sonra komeksepeti uygulaması ile yaptığım eserleri satmak istiyorum. İyi ki KO-MEK’e gelmişim iyi ki bu ailenin bir parçası olmuşum” sözleriyle duygularını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.