SON DAKİKA
Hava Durumu

Manisa Şehzadeler Yeniköy’de dere temizlik çalışması yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere yataklarında yürüttüğü temizlik çalışmaları ile taşkın tehlikesine karşı önlem alıyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Manisa Şehzadeler Yeniköy’de dere temizlik çalışması yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere yataklarında yürüttüğü temizlik çalışmaları ile taşkın tehlikesine karşı önlem alıyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile olası bir taşkına karşı önlem alındı.

Mahalle Muhtarı Levent Bolut, “Çalışmadan çok memnunuz. Taşkın sıkıntısına ve kötü koku oluşmasına karşı güzel bir önlem alındı. Zaten deremiz rutin bir şekilde temizleniyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.