SON DAKİKA
Hava Durumu

Nevşehir’de kar temizliği ve tuzlama çalışması yapıldı

Nevşehir’de etkili olan etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediye ekipleri şehir içi yollarda ve yaya kaldırımlarında kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptı. Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)- Nevşehir’de beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlarken ulaşımda aksama yaşanmaması için belediye ekipleri harekete geçti. Karla mücadele ekipleri, yağış ile birlikte şehir içi ulaşımda aksamaların yaşanmaması için

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2022 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2022 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Nevşehir’de kar temizliği ve tuzlama çalışması yapıldı

Nevşehir’de etkili olan etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediye ekipleri şehir içi yollarda ve yaya kaldırımlarında kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)- Nevşehir’de beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlarken ulaşımda aksama yaşanmaması için belediye ekipleri harekete geçti.

Karla mücadele ekipleri, yağış ile birlikte şehir içi ulaşımda aksamaların yaşanmaması için tüm mahallelerde ve ana arterlerde kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise sabah erken saatlerden itibaren yaya kaldırımlarında kar temizliği çalışması gerçekleştirdi.

Kar temizliği ve yollardaki tuzlama çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.