SON DAKİKA
Hava Durumu

"Poşetten Kanatlar" filminin galası yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren bir çocuğun uçma hayalini gerçekleştirmek için çabalayan arkadaşlarının hikayesini anlatan ‘Poşetten Kanatlar’ filminin galası yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2022 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2022 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
"Poşetten Kanatlar" filminin galası yapıldı

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Bursa’da çekilen ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen ‘Poşetten Kanatlar’ filminin galası, Tayyare Kültür Merkezi’nde yapıldı. Senaryosu Mustafa Duman’a ait olan filmin yönetmenliğini Mustafa Özer, yapımcılığını ise Faruk Anbarcıoğlu üstlendi. Filmde, Şevki Özcan, Gülnihal Demir, Jale Ak, Yiğit Dören, Ayhan Kasal, Mehmet Toprak, Olcay Dursun, Ali İhsan Süzer, Yasemin Süzer ve Faruk Anbarcıoğlu rol aldı. Tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren ve en büyük hayali uçmak olan bir çocuk ile onun hayalini gerçekleştirmek için çabalayan arkadaşlarının hikayesini anlatan filmin galasına, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir, filmin yönetmeni Mustafa Özer, filmin yapımcısı ve Bursa eski Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, filmin oyuncuları ve sanatseverler katıldı.



Filmin gösterimi öncesinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir, eğitimci kimliğinin yanında milletvekili olarak da Bursa’ya hizmet eden Faruk Anbarcıoğlu başta olmak üzere filmde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Filmin Yönetmen Mustafa Özer, ‘Poşetten Kanatlar’ filminin genel olarak Bursa’nrın Fadıllı Köyü’nde çekildiğini belirtti. Projeye destek olan herkese teşekkür eden Özer, “Filmin konusu, tekerlekli sandalyeyle yaşayan çocuğun en büyük hayali uçmaktı. Arkadaşları da bu hayali gerçekleştirmek için yıllarca uğraştı. Ama yapamadılar ve bunu gelenek haline getirdiler. Her sene bir gün uçurmayı deniyorlardı. 20 sene sonra köye paraşütçüler geldi ve onlardan yardım istediler. Böylelikle çocuk hayaline kavuştu. Filmin çekerken elimizden geleni yaptık. Umarım Türk halkı filmi beğenir” dedi.


Konuşmaların ardından filmde rol alan oyunculara ve film ekibine plaket ve katılım belgesi takdim edildi. Bursa başta olmak üzere 13 şehirde de gösterime giren film, Tayyare Kültür Merkezi’nde sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.