SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Taban Modef Fuarını ziyaret etti

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte 46. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2022 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Başkan Taban Modef Fuarını ziyaret etti

Pazartesi günü kapılarını açan 46. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı tüm hızıyla sürüyor. 26 Mart tarihine kadar açık kalacak fuarda İnegöl Mobilyasının yeni sezon ürünleri görücüye çıkarken, yurt içi ve yurt dışından da fuara adeta ziyaretçi akını var.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuarın 3’üncü gününde beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte MODEF Fuarını ziyaret etti. Stantları tek tek gezerek mobilyacılara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Taban, fuar hakkında da bilgiler aldı.

Ziyaretler sırasında açıklama yapan Başkan Alper Taban, “MODEF Fuar alanımızdayız. Burada 46’ncısını gerçekleştirdiğimiz Mobilya Fuarında mobilyacı esnafımıza hem hayırlı işler dilemek üzere hem de yeni modellerini, tasarladıkları eserlerini görmek adına geldik. AK Parti İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimizle ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Nihayetinde İnegöl artık bu konuda profesyonel manada ilerliyor. Özellikle geniş ürün gamı, nitelikli ürünler noktasında akıllı, fonksiyonel ürünler geliştirmek ve tasarım ile mimari anlamında geniş bir yelpazeye sahip. Bu vesileyle de buradaki tüm sektör temsilcileri, alışveriş için gelen vatandaşlarımız bu ürünleri burada görme imkanı buluyorlar. Ben İnegöl Mobilya Fuarının gelişiminde çok büyük katkı ve desteği bulunan mobilyacılarımıza teşekkür ediyorum. Her sene bir önceki yıldan daha ileriye giden, ürün kalitesiyle kendini geliştiren bir sektör olmaya devam edeceğini ifade edebilirim. Tüm sektör temsilcilerini de bu vesileyle bir kez daha fuarımıza davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.