SON DAKİKA
Hava Durumu

Nev FSM hizmete açıldı

Nev Sağlık Grubu, sağlık alanındaki yatırımları ile hızla büyümeye devam ediyor. Nev Sağlık Grubu, bünyesine kattığı son markası olan Nev FSM'yi hizmete açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Nev FSM hizmete açıldı

Modern teknolojiye sahip altyapı ve hizmet kalitesi ile Bursa'da Nev Esentepe ve Nev Anadolu'dan sonra Nev FSM'yi de Bursa ve bölge halkının hizmetine sunan Nev Sağlık Grubu'nun; böylelikle Bursa'daki sağlık merkezi sayısı 3'e ulaştı.

Nev Sağlık Grubu ayrıca bünyesine kısa süre önce NEV Bandırma'yı da dahil ederek, geleceğe dönük çok önemli bir adım daha attı.

Bursa'ya değer katmaya devam

Hastaneler grubunun yeni markalarından Nev FSM, yepyeni hizmet binası ve kaliteli sağlık hizmeti önceliğiyle Bursa'ya önemli bir değer katıyor.

Nev FSM bünyesinde; 6 yataklı gözlem odası, 1 ameliyathane, diş ünitesi, güzellik ünitesi, saç ekim ünitesi, radyoloji ünitesi, meme kliniği, laboratuvar, acil odası, uyku laboratuvarı, fizyoterapi ünitesi 17 poliklinik odası yer alıyor.

Modern hizmet anlayışı

Mevcut hastanelerdeki gerek fiziki ve teknolojik altyapı yatırımları gerekse de insan kaynağını artırma hamleleriyle büyümeye devam eden Nev Sağlık Grubu, 7/24 kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmetiyle çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.