SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Mustafa Bezbaş: Edirne 4-0 olacak

Edirne'de 28.Dönem için CHP'den Milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş, 14 Mayıs’ta yapılması kesinleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi çalışmaların son hızla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 13:31
Kaynak: İGF Haber
CHP'li Mustafa Bezbaş:  Edirne 4-0 olacak

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  - Edirne Milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş, CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, yönetim kurulu ve partililerle bir araya gelerek seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu’nun bu seçimi kazanacağına yürekten inandığını ifade eden Bezbaş, "Sayın genel başkanımıza tüm örgütler ve Türk halkı destek vererek, mevcut iktidara artık son verecektir.14 Mayıs seçimleri öncesi genel merkezimizin takdiriyle  sıralamaya girer ve milletvekili seçilerek Ankara’ya gidersem bölgemin sorunları ile uğraşarak bunları çözmeye çalışacağım" dedi. Partililerin desteğini beklediklerini ifade eden Bezbaş, tüm aday adayı arkadaşlarla birlikte çok çalışacaklarının mesajını verdi.

Bezbaş,  Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i de makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bezbaş, ayrıca bir süre önce göreve seçilen Enez Ziraat Odası Başkanı Mehmet Oskan ve yönetim kurulunu da ziyaret etti. Oskan da ziyaretleri dolayısıyla Bezbaş’a teşekkür etti.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.