SON DAKİKA
Hava Durumu

BSMMMO’da kadınlardan dostluk maçı

Bursa Akademik Odalar çatısı altındaki BSMMMO bir ilke imza atarak kadınlardan oluşan futbol takımıyla sahalarda renkli görüntüler yaşattı. Heyecan dolu geçen maçın kazananı ise dostluk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2022 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
BSMMMO’da kadınlardan dostluk maçı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çevre Sağlık ve Spor Komisyonu’nun katkılarıyla Şükrü Şankaya Futbol Okulu Tesisleri’nde gerçekleşen 26. Geleneksel Futbol Turnuvası Emir Es Sezonu kaldığı yerden devam ederken bu kez oynanan maçta kadınlar top koşturdu. İlk kez Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) çatısı altında bulunan Oda’lar içerisinden kadın futbol takımı çıkartan Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bir ilke imzasını atarken, çalışan kadınların aynı zamanda sosyal hayatta aktif bireyler olabileceğini de vurgulayarak mesajı verdi.

,

HEYECAN DOLU MÜCADELE
Maçı izleyenler kadar oynayan kadınların da heyecanı gözlerinden okunurken BSMMMO kadınlarının rakibi ise aynı zamanda turnuvaya sponsor olan yazılım firmasının kadın personelleri oldu. Gerçekleşen dostluk maçında zaman zaman heyecan ve adrenalin dolu dakikalar yaşanırken mücadelede yazılım firmasının kadın futbol takımı 4 gol, BSMMMO kadın futbol takımı ise 1 gol attı. Maçın kazananı ise dostluk oldu. BSMMMO Başkanı Hüseyin Halil ise oda bünyesinde kurdukları kadın futbol takımıyla bir ilki başarmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken kadınların her zaman yanlarında olduklarını, onların her alanda elde ettikleri başarılar ile gurur duyduklarını söyledi.

DAYANIŞMA VURGUSU
BSMMMO Başkan Yardımcısı Seçil Bayram'da gerçekleşen dostluk maçı öncesinde konuşurken kadınların sosyal hayatta aktif olabileceklerini ve her zaman dayanışma içerisinde olduklarını söylerken, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadın dayanışması içerisinde bulunarak, kadınların her zaman sosyal hayatta aktif olabileceğini erkeklerin yaptığı birçok işi kadınların da yapabileceğini göstermek istedik. Maçı ezilen ve hakları ellerinden alınan özgüvenini kaybetmiş kadınlarımıza armağan ediyoruz. Kadın dayanışması yaşatır ve yaşatması içinde her zaman dayanışma içinde olacağız” dedi.


İŞTE KADROLAR
BSMMMO KADIN FUTBOL TAKIMI: “Burcu Kısa Adam, Çiğdem Kurt Bayraktar, İlkay Mutluay, Elif Eldemir, Seçil Bayram, Zeynep Levent, Demet Ocaklı, Duygu Çetin, Nihal Altunkaya, Nezaket Uslu, Hülya Yüksel, Hayriye Tarakcı, Özlem Erbahceci ve Özlem Pala.”

YGZ BİLİŞİM KADIN FUTBOL TAKIMI: “Alime Yanık, Anıl Avşar, Betigül Bölükbaşı, Elif Derya, Esma Şengül, Gizem Aydın, Kübra Ersin, Sevda Şen, Zeynep Sevmez, Derya Erdoğan, Ebru Malçok ve Cemre Toprak.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.