SON DAKİKA
Hava Durumu

Merve Atak Yılmaz: Son hücumları değerlendirerek kazandık

Kadınlar hentbol 1. Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan ve hafta sonunda en yakın takipçisi Polatlı Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştıran Bursa Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursainternetgazetesi.com
Merve Atak Yılmaz: Son hücumları değerlendirerek kazandık

Deplasmanda karşılaştıkları rakipleri önünde son hücumları iyi değerlendirdiklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Merve Atak Yılmaz, “Polatlı Belediyespor maçı ligdeki sıralamamız açısından oldukça önemliydi. Maça savunma anlamında iyi başlasak da hücumda hatalar yaparak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci devrenin son 10 dakikasında rakibimizi yakalamayı başardık ve son hücumları iyi değerlendiren taraf olarak maçı kazandık. Seyir zevki yüksek, oldukça zor bir maç oldu.

Deplasmanda kazandığımız için mutluyuz. Her iki takım sporcularını göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Ligde oynadığı 13 maçta 12 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Polatlı Belediyespor’un 4 puan önünde liderlik koltuğunda yer alıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin 15. haftasında 19 Mart 2023 pazar günü sahasında Göktürk Gençlik Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.