SON DAKİKA
Hava Durumu

Milas, grup şampiyonluğunu garantiledi

Muğla ve Milas'ı Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala A grubu şampiyonluğunu ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 16:31
Kaynak: İGF Haber
Milas, grup şampiyonluğunu garantiledi

MUĞLA (İGFA) - Hafta sonu Balıkesir deplasmanında karşılaştığı Bigadiç Belediyespor’u 20-25, 20-25 ve 24-26’lık setler sonucunda 3-0 mağlup eden Muğla temsilcisi Milas Belediyespor, puanını 55’e çıkardı.

En yakın rakibi olan Rest Property Alanya Bld takımının kendi sahasında İstanbul BBSK takımına 3-2 yenilmesiyle puan farkını 7’ye çıkaran Milas’ın Efeleri play-off maçları öncesinde A grubunu şampiyonlukla tamamladı.

Ligin son 2 haftasında sırasıyla Kocaeli BŞB Kağıt Spor ve Rest Propert Alanya Bld takımıyla karşılaşacak olan takımın daha sonra play off maçlarına hazırlanacağı kaydedildi.

Elde edilen başarıdan dolayı takımı ve teknik ekibi kutlayan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; ligin başından itibaren başarılı bir grafik çizerek iyi mücadeleler ortaya koyduklarını belirerek, "Tecrübeli isimlerden oluşan takımımız grup maçlarının tamamlanmasına 2 hafta kala A grubu şampiyonluğunu ilan ettiler. Takımımızın bu başarısını play off müsabakalarında da sürdürerek Efeler Ligi’ne adını yazdıracağına yürekten inanıyorum” dedi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.