SON DAKİKA
Hava Durumu

‘Bizim Ahmet’in Gövde Gösterisi

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2024 11:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 11:39

Mustafakemalpaşa’da genç ve dinamik bir siyasetçi dikkat çekiyor.

Belki de Bursa siyaseti açısından yeni bir yıldız doğuyor.

14 Mayıs seçimlerinde MHP’nin ikinci sıra milletvekili adayı olarak Mustafakemalpaşa bölgesinde kabul görmüş ve bu da partisinin oy oranlarına yansımıştı.

Mustafakemalpaşa’nın bir evladı olarak vatandaş tarafından ‘Bizim Ahmet’ diye sahiplenilen Ahmet Beygirci, bu kez farklı bir hedef için hemşerilerinin huzuruna çıkıyor.

Cumhur İttifakı’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı gösterilen Ahmet Beygirci, beklendiği üzere belediye başkanlığına aday gösterilmesinden bugüne gece gündüz vatandaşla buluşuyor.

Mustafakemalpaşalıların Beygirci’ye ilgisi ve sevgisinin yüksek olduğu görülüyor.

Geçen akşam AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin’in katılımıyla Ahmet Beygirci, ilçesinde bir dizi programa imza attı.

Ziyaretlerinde büyük bir hüsn-i kabul ile karşılaşan Cumhur İttifakı heyeti, hemen her noktada ‘oylar Ahmet Beygirci’ye sözünü aldı.

Cumhur İttifakı teşkilatlarının tam bir kenetlenmeyle seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mustafakemalpaşa’da Ahmet Beygirci, nereye gitse kelimenin tam anlamıyla bir sevgi seliyle karşılaşıyor.

Beygirci, bu ilgiyle alakalı şunları söylüyor: “Hazırız, kararlıyız! İlçemizin her köşesinde sevgiyle, muhabbetle karşılanıyoruz. Bu sevgiyi ve teveccühü asla boşa çıkarmayacağız. Doğrudan şaşmadan, en iyisi, en güzeli için durmak yok, yola devam!”

Ahmet Beygirci, ziyaretlerinde vatandaşın sorunlarını dinlemekten ve çözüme dönük vaatlerde bulunmaktan geri durmazken özellikle kadınlar, gençler ve çocuklara yönelik farkındalığı öne çıkıyor.

Bu noktada Beygirci, bir ziyaretinde şöyle diyor: “Mustafakemalpaşa'mızı yönetirken en çok STK'larımızın ve bilhassa kadınlarımızın yönetime katılmasına, şehrimize fikirleriyle değer katmasına ihtiyacımız var. Her zaman söylediğimiz gibi, biz büyük bir aileyiz!”

Sivil topluma ayrı bir başlık açan Beygirci, yeni dönemi birlikte yönetmek adına taahhütlerde bulunuyor özellikle de kırsala yönelik çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Hem kırsalda hem de kentte kabul gören Beygirci, belki de bu yönüyle de bir ilki başaracak.

Ahmet Beygirci, geçen günlerde Yörük Manav Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Türk Dünyası 1. Keşkek Festivali’ne katılmış ve şöyle demiş: “Mustafakemalpaşa medeniyettir. Anadolu irfanını rengarenk yazmalarıyla resmeden, dağ yöresinin gölgesinde, bereketli ovasının kucağında, tarihin, Türk kültürünün yükselen meşalesidir.”

Gerçekten de Mustafakemalpaşa adıyla müsemma güzide bir ilçemiz. Beygirci de ilçesini çok güzel tanımlamış… Neden? Çünkü ilçesini çok iyi tanıyor. Hayatı orada!

Mustafakemalpaşa, Beygirci için bir konaklama durağı değil bilakis hayatın kendisi olmuş…

Mustafakemalpaşa halkı, yalnızca bu tarif için bile Ahmet Beygirci’ye sahip çıkmalı… Çünkü ilçesinin mevcudiyeti ve birikiminin farkında olmayan nice adaylar var…

İlçesini tanıyan ve ne istediğini bilen aday, halkı mutlu edecek işlere imza atacak olandır. Haliyle Beygirci’nin dün milletvekili adayı olurken de bugün Belediye Başkanı adayı olurken de doğru aday olduğunu söylemeliyiz.

14 Mayıs’tan sonra ‘keşke’ dedik! Keşke Ahmet Beygirci seçilseydi de bölge, Meclis’te temsile erişse diye hayıflandık durduk.

Bu kez ‘keşke’ dememek için önümüzdeki doğru adayı görmek zorundayız.

AK Parti teşkilatları da MHP teşkilatları da hiçbir zaman Ahmet Beygirci’yi yalnız bırakmamalı…

Milletvekili Refik Özen’in ilçeye gelmesi sevindirici ama devamı gelmeli. Mustafa Varank da Efkan Ala da diğer vekiller de Mustafakemalpaşa’ya gelmeli ki birlik ve bütünlük mesajı hakkıyla verilsin.

Ahmet Beygirci’nin kazanmayı hak ettiğine inanıyorum.

Sahaya birlik ve beraberlik mesajı verildiğinde bunun daha da net bir sonuçla gerçekleşeceğini düşünüyorum…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Yükleniyor..
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.