SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah’a vakit ve nakit gerek!

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2022 13:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2022 13:04

Bursaspor bu şehrin gözbebeği, bir tanesi ve hatta nur tanesi… Ancak ve lakin ki kötü yönetimler yüzünden maalesef istenilen seviyede olmadığı gibi, arzu edilen noktada da yer almıyor.

Her gün Bursalının, onur ve gurur taşıdığı Bursaspor için tehlike çanları çalarken duymazdan gelenler, şu an bambaşka bir seviyede ‘savaş baltaları’ çıkarıp ağıtlar yakıyor.
Üyesi olduğum TSYD Bursa Şubesi de Bursaspor’un 3 aktif ismini ağırladı geçtiğimiz günlerde…
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Sportif Direktör İsmail Ertekin ve Teknik Direktör Tahsin Tam, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin organizasyonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Bursaspor’un eski parlak günlerine dönebilmesi mesajları verildi.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, yönetim olarak yeni sezonda en büyük hedeflerinin oyuncu ve personele mahcup olmadan ödemeleri yapmak olduğunu duyurdu.
En büyük mesaj da sanırım buydu. Elektrik ve doğal gazının kesildiği yönündeki haberlerle gündeme gelen, sportif başarılardan ziyade saha dışı olaylarla adını ekrana yazdırıyordu Timsah…

Mali yapı oturduktan sonra, sportif başarının da peşinden geleceğini söyledi Yanar…

Sportif Direktör İsmail Ertekin ise net bir dille zaman istedi. Basın, takım ve şehir olarak küme düşüldüğünün altını çizen Ertekin, çok yetenekli oyuncuların kadroda yer aldığına vurgu yapıp, “O sabrı gösterebilirlerse Bursapor’un geleceğini kurtarma şansımız var” dedi.
Transferle tahtasının kaldırılmasına ilişkin olgunlaşan yeni bir durum yok.
Herkes destek verirse açabiliriz. Kimse destek vermiyor, nasıl açacağız’ diyerek hayıflandı İsmail Hoca.

Teknik Direktör Tahsin Tam ise Bursasporlu oyunculara güvendiğini söyledi. ‘Bursaspor markası bugünkü ben olmama da katkı sağlamıştır.” diyen Tam, “Oyuncularımız her geçen gün gelişiyor. Sabrı ortaya koyabilirsek, o gayreti fazlasıyla göstereceğiz. Play-Off için o mücadeleyi ortaya koyacağız. Çok genç takımız. 18.3 yaş ortalamasıyla maç oynamışız, bu bir rekor” dedi.
Ve bu söylemlerin ışığında Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan Belediye Kütahyaspor hazırlık maçını izledik.
Gerçekten zamana ihtiyacımız var… Ve acaba nasıl bir sinerji kısa zamanda oluşacak bilemiyoruz.
Yönetimin B Planı olarak ‘tahta’ sürecini de en azından ligin ikinci yarısı için stratejik açıdan düşünmesi gerekiyor.
Şansımız bol, Allah yardımcımız olsun!
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Yükleniyor..
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.